top of page

NOSALTRES

Angie & Deme Dreams
neix de la il·lusió d'un somni que es converteix en realitat. La passió i la il·lusió de dues persones que somien a compartir una experiència i uns valors per la moto, diferents de la norma. Valors basats en la moto i en la seva essència. La moto com era abans, amb el seu estil, bellesa, estètica i glamur.
Angie & Deme Dreams ofereix la possibilitat de gaudir d'unes rutes úniques, especials, amb estil i molt encant per Barcelona, Catalunya i Menorca.
Tot pensat per ser compartit, per gaudir-ho en companyia, a duo, dos a cada moto. Les nostres motos també tenen un encant especial, i a més són motos fàcils, còmodes i assequibles per a qualsevol conductor. I tot això amb les prestacions necessàries per gaudir de rodar amb moto a duo.
De la mateixa manera, els llocs on parem a menjar o allotjar-nos, són inoblidables pel seu encant i atractiu. El tracte familiar i atent al màxim, és la nostra premissa i el nostre propòsit. Anar per tornar.
El paisatge per on discorren les nostres rutes, és dels que no s'obliden, com les carreteres que ens porten fins a aquests llocs de somni.
Descobreix una altra manera d'anar amb moto amb Angie & Deme Dreams.

ANGIE GONZÁLEZ 

Especial i única, el seu estil és inconfusible. La seva capacitat per disposar, combinar i escollir la roba, complements, decoració o qualsevol cosa susceptible de ser modificada amb glamur, és la seva gran especialitat. Llicenciada en Turisme i copropietària d'una revolucionària i important marca internacional de sabates, Angie transmet la seva simpatia, bon humor i optimisme, a tots els que li envolten.
El seu amor i passió per l'estil i el bon gust, ha sabut traslladar-ho a Angie & Deme Dreams.
Estima i gaudeix de les motos d'una forma diferent i única, representa l'autèntic esperit d'Angie & Deme Dreams.
Al costat del Deme, formen una combinació molt especial que es diu Angie & Deme Dreams.

DEME GÓMEZ 

Apassionat de les motos des que va néixer, per les seves mans han passat infinitat de models de motos. Periodista i provador de motos, instructor de cursos de conducció de motos, monitor d'esquí, pister socorrista d'esquí i dissenyador industrial, Deme desprèn passió per les motos allà per on va. Ha sabut convertir la seva passió en el seu treball, i es declara motard i viatger. Coneix a la perfecció l'orografia de Catalunya i les corbes més excitants de les seves carreteres.
Una de les seves grans virtuts és la paciència amb què és capaç de guiar un grup i adaptar-se als diferents nivells de conducció. Els imprevists són un repte, i el plaer de rodar amb moto la seva gran motivació.
Al costat de Angie, formen una combinació molt especial que es diu Angie & Deme Dreams.

bottom of page