top of page

MOTOS

ROYAL ENFIELD CLASSIC 

La Royal Enfield Classic 500 és la nostra moto preferida. Després de provar i valorar diferents possibilitats de moto per rodar a duo en les nostres sortides, Angie & Deme Dreams hem escollit la nova Royal Enfield Classic 500 per les seves grans qualitats.
La Royal Enfield Classic està impulsada per un nou motor de 500 cc carregat de parell, que la fa divertida, accessible i confortable. Amb el seu exclusiu caràcter, característic so, ergonomia, estil i dinàmica, la sensació de conducció és agradable, tant per qui la condueix, com per al passatger.
Concebuda per rodar a duo, la Classic combina un seient baix i una accessible posició de conducció, amb un motor alegre i d'àgil resposta. El lliurament de potència és lineal i capdavantera, total diversió i eficiència.
L'apartat cicle i les qualitats de les suspensions de la Classic, ofereixen una àgil maniobrabilitat i una captivadora experiència de conducció.
Una moto única i especial, que Angie & Deme Dreams posa a la vostra disposició perquè la gaudiu a duo.

MMA
CONFORT I ESTIL 

A Angie & Deme Dreams hem dissenyat unes rutes sorprenents i úniques, per gaudir-les afablement a duo, al damunt d'una moto còmoda i amb molt estil. Hem equipat les nostres Royal Enfield Classic amb una sèrie d'accessoris que la fan encara més especial i elegant. Dues maletes per als estris personals, ens permeten prescindir de motxilles o bosses, i així gaudir més còmodament de la ruta.
Amb un seient baix que ofereix una còmoda posició de conducció, reforçada per la posició dels estreps i el manillar, amb una secció davantera més estreta, per aconseguir una millor posició i alçada.
L'embuatat del seient i el recorregut de la suspensió, fa que la Royal Enfield Classic 500 sigui una moto accessible per a tots, sense deixar de costat les prestacions i l'eficàcia dinàmica.
Una experiència de conducció que és tota una referència i no et deixarà indiferent. Les nostres Royal Enfield Classic, permeten una conducció refinada i intuïtiva per tot tipus de carreteres. Combinant agilitat i estabilitat, amb uns alts nivells de control i confort, dóna com a resultat una fascinant, relaxada i divertida experiència de conducció.

MOTO PER A DOS 

La llibertat que ens brinda rodar amb moto, és una cosa única i especial. Si a més ho fem en companyia, el fet de gaudir és encara major.
Per això a Angie & Deme Dreams pensem que la moto és cosa de dos, per compartir.
És molt habitual veure grups de motos amb un sol passatger.
Per què no fer-ho amb la nostra parella, en companyia, compartint?
Mentre assagem les rutes amb moto amb altres parelles, ens vam adonar que les noies estaven gaudint de la moto com mai ho havien fet.
Però ells estaven igualment il·lusionats d'experimentar aquella sensació diferent de rodar amb moto al costat d'elles.
"Robert, feliç de compartir moto i ruta amb la seva Imma". Allò ho deia tot.
Les rutes de Angie & Deme Dreams es basen en uns principis, on és molt important la companyia i la companyonia, el fet de compartir les vivències de la ruta, d'aquells llocs únics i especials marcats en els nostres mapes.
Veure rodar quatre o cinc motos, amb dos ocupants, és poc habitual.
Que millor regalo parell ella i ell, que gaudir junts de les nostres rutes.

bottom of page